Bedrijventoernooi Logo

 

Waterpolo Bedrijventoernooi Utrecht 2019

 

Op vrijdagavond 13 september 2019 organiseert Zwemvereniging Utrecht het Waterpolo Bedrijventoernooi 2019! Dit event biedt een sportief en gezellig bedrijfsuitje. Vanaf 19:00 uur strijden diverse teams om de felbegeerde toernooiwinst.

Deelnemende teams kunnen bestaan uit zowel mannen als vrouwen met zowel ervaren als niet ervaren spelers. Iedereen is welkom en we houden rekening met niveauverschillen.

Aansluitend op de wedstrijdjes staat er een borrel en een uitgebreid buffet klaar in onze kantine en op het buitenterras. Natuurlijk zal de prijsuitreiking niet ontbreken: welk team gaat naar huis met de toernooiwinst?

Dus bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of wilt u graag kennismaken met waterpolo? Vorm een team van minimaal 5 personen en schrijf jullie uiterlijk 15 augustus HIER in.

Deelnamegeld voor dit evenement bedraagt € 525,- per team, bestaande uit 5 tot maximaal 7 personen. Dit bedrag is inclusief het buffet en de borrel. Uiteraard mag een team uit meer dan 7 personen bestaan, waarbij per extra deelnemer op € 50,- meerprijs gerekend moet worden. Voor extra niet-spelende deelnemer wordt een meerprijs van € 35,- gerekend. Mocht het aantal spelers/speelsters bij uw bedrijf onverhoopt een probleem zijn, dan kunnen wij u wellicht helpen samen met een ander bedrijf een combiteam te vormen.

 

ZVU Waterpolo Bedrijventoernooi

 

 

INSCHRIJVEN >>>

Meer informatie? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

of bekijk het Facebookevent.

Downloads: PDF uitnodigingsbrief / flyer